Tentang Kami

Zaili Téknik Mesin Co., Ltd.

Zaili Téknik  Machinery Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik anu profesional pikeun pemecah hidrolik, gunting hidrolik, grapples hidrolik, kopling gancang sareng palu tihang. Difokuskeun kana panilitian, pamekaran sareng pembuatan breaker, perusahaan parantos ngenalkeun langkung ti 30 sét produksi canggih sareng alat uji coba ti bumi sareng luar negeri. Parusahaan gaduh sistem produksi komprehensif sapertos mesin, pamariksaan, majelis, tés, paking jsb. Ngagunakeun metode manajemén ngolah modéren, produk gaduh ciri kualitas luhur, stabilitas tinggi, pengerjaan refined sareng durability panjang, sareng anu ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

Perusahaan parantos lulus standar internasional ISO9001-2000 sareng sertifikasi CE. Éta ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu ketat sareng layanan purna jual anu sampurna. Kusabab didirikeun, perusahaan parantos ngadegkeun hubungan strategis jangka panjang sareng seueur perusahaan breaker domestik sareng Korea.

Perusahaan urang parantos teras-terasan nuturkeun sumanget perusahaan tina "persatuan, kerja keras, pragmatisme sareng inovasi" sareng filosofi bisnis "integritas, standarisasi, efisiensi sareng stabilitas". Éta salawasna negeskeun yén kapentingan konsumén saluhureun anu sanésna, sareng hoyong janten pabrik profesional pikeun ngarusak palu. "Laksanakeun padamelan kalayan saé sareng nyugemakeun pangguna" mangrupikeun pangudag anu teu henti!

Budaya Perusahaan

Sumanget perusahaan: tabah, narékahan pikeun kasampurnaan, teras-terasan ngaleungitkeun

Visi perusahaan: janten produsén asesoris excavator ngarah

Tujuan: Pikeun janten produsén ngarah palu pamecahan hidrolik

Filsafat bisnis: basis integritas, inovasi salaku jiwa

Kawijakan kualitas: taliti, teraskeun ningkatkeun, nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas sareng jasa anu nyugemakeun, supados sistem manajemen kualitas perusahaan parantos teras-terasan ditingkatkeun.

Pabrik kami