Budaya Perusahaan

Sumanget perusahaan: tabah, narékahan pikeun kasampurnaan, teras-terasan ngaleungitkeun

Visi perusahaan: janten produsén asesoris excavator ngarah

Tujuan: Pikeun janten produsén ngarah palu pamecahan hidrolik

Filsafat bisnis: basis integritas, inovasi salaku jiwa

Kawijakan kualitas: taliti, teraskeun ningkatkeun, nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas sareng jasa anu nyugemakeun, supados sistem manajemen kualitas perusahaan parantos teras-terasan ditingkatkeun.