Taros Kami

YANTAI ZAILI ENGINEERING MESIN CO., LTD

Alamat

No.183 Fenghuangshan Road, Fushan District,

Yantai, Shandong, Cina

Telepon

Jualan: +86 535 6433353

Mobile: +86 18601660817

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami