FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén nyata, zaili mesin konstruksi co., Ltd. didirikeun taun 2012.

Dupi anjeun ngahasilkeun anu ngalanggar numutkeun desain pelanggan?

Leres, jasa OEM / ODM sayogi. Kami produsén profesional salami 15 taun di Cina.

Naon MOQ sareng istilah pamayaran?

MOQ nyaéta 1 set. Pamayaran ngalangkungan T / T, L / C, Western Union ditampi, istilah sanésna tiasa disawalakeun.

Kumaha upami waktos pangirimanna?

7-10 dinten damel ngalawan jumlah pesanan

Ngeunaan Layanan Saatos-diobral

Garansi 14 bulan pikeun pemutus hidrolik ngalawan tagihan tanggal lading. 24 jam jasa saatos-jualan ajakan pikeun minuhan tungtutan anjeun.

Kumaha anjeun nguji pamutus sateuacan pangiriman?

Unggal breaker hidrolik bakal ngalakukeun uji dampak sateuacan diical.

Nagara mana anjeun nyayogikeun pemutus hidrolik anjeun?

Pemutus hidrolik urang dijual ka langkung ti 30 nagara di dunya kalebet Amérika, Éropa Australia, Asia tenggara sareng Afrika.

Dupi abdi tiasa mesen heula nganggo mérek kuring nyalira?

Leres, kami nyayogikeun jasa OEM. Anjeun tiasa ngirim kami logo atanapi nami mérek, kami bakal ngadamelna.

Aya sababaraha palu harga murah di pasar nawiskeun jaminan panjang. Naha ieu sareng anjeun tiasa nawiskeun palu ka kuring?

Leres, kami nawiskeun palu sapertos kitu ogé. Jaminan panjang biasana gimik penjualan anu narik ati. Garansi anu diperpanjang biasana ngan ukur ngan ukur bagian-bagian anu umumna henteu gagal mangtaun-taun mangkaning atoh. Palu anu langkung murah, henteu saé kualitasna condong nawiskeun jaminan gimik ieu. Kitu ogé jaminan garansi terbatas, seueur mérek langkung mirah nambihan kakuatan kelas ft lbs tina palu na. Sakumaha aturan umum kalayan seueur hal, upami hargana murah maka kualitasna!

Éta sadayana rada lieur. Naon palu kuring peryogi? Kelas énergi naon anu kuring butuhkeun? Éta sadayana rada ngabingungkeun. Naon palu kuring peryogi? Kelas énergi naon anu kuring butuhkeun?

Wartoskeun ka kami sadayana ngeunaan operator anjeun, aplikasi padamelan biasa, jam panggunaan anu diperyogikeun per taun sareng anggaran anjeun sareng kami bakal nyarankeun sareng ngahususkeun sababaraha merk sareng pilihan pikeun anjeun milih.

 Nalika anjeun ngadugikeun kuring pikeun palu naon biasana ieu kalebet?

urang bakal sering ngadugikeun harga paket anu kalebet: palu hidrolik, dua bit alat énggal, dua selang, kurung ningkatna, pakét pin sareng rungkun, botol nitrogén, kit segel, pakét muatan. Kami bakal netelakeun sadayana sacara jelas dina titik jual. Teu aya tambahan anu disumputkeun.

 Abdi mésér palu ti dealer anu ngical sadaya jinis alat-alat pindah bumi sareng ayeuna kuring henteu kéngingkeun bantosan atanapi dukungan. Naon anu tiasa abdi lakukeun?

Ieu masalah umum. Upami anjeun henteu kéngingkeun dukungan anu anjeun peryogikeun ku sabab bisnis utama dealer anjeun sanés palu atanapi panginten anjeunna henteu terang waleran kana patarosan anjeun, punten kersa nelepon kami. Kami moal ngajamin yén kami tiasa ngabantosan anjeun, tapi upami tiasa, kami bakal ngabantosan anjeun dina kamungkinan ogé. Kami henteu paduli dimana anjeun mésér palu anjeun. Upami anjeun nyangkut sareng peryogi bantosan, nganuhunkeun kami. Anjeun teu kedah mésér nanaon ti kami pikeun kéngingkeun bantosan ti kami. Upami urang tiasa ngabantosan urang bakal.

Abdi ngagaduhan palu anu kuring mundut dianggo di tempat sanés. Kuring henteu yakin éta mérek éta naon? Abdi ngagaduhan masalah sareng éta, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Kumaha kuring kéngingkeun bagian-bagian éta? Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?

Leres, télépon sareng masihan kami inpormasi saloba anjeun tiasa. Kami moal tiasa ngajangjikeun hasil anu positip unggal kali tapi kami bakal ngalakukeun anu pangpayunna pikeun ngaidentipikasi palu anjeun kanggo anjeun. Punten emailkeun kami gambar palu anjeun, sareng nomer naon waé anu dicap dina éta. Ieu bakal ngabantosan kami pikeun ngaidentipikasi palu anjeun leres.

Hoyong damel sareng urang?