Kumaha carana ngalindungan excavator nalika nganggo breaker pikeun nyingkahan karusakan tina excavator?

1. Volume minyak hidrolik sareng polusi
Kusabab polusi minyak hidrolik mangrupikeun panyabab utama kagagalan pompa hidrolik, perlu mastikeun status polusi minyak hidrolik dina waktosna. (Ngarobih minyak hidrolik dina 600 jam sareng elemen filter dina 100 jam).

Kurangna minyak hidrolik bakal nyababkeun kavitasi, anu tiasa nyababkeun kagagalan pompa hidrolik, saringan silinder piston breaker, jst; saran: parios tingkat minyak sateuacan dianggo unggal dinten.

2. Ganti segel minyak dina waktosna
Segel minyak mangrupikeun bagian anu rentan. Disarankeun yén breaker tiasa dianggo sakitar 600-800 jam sareng ngagentos segel minyak breaker; nalika segel minyak bocor, segel minyak kedah dieureunkeun langsung, sareng segel minyak kedah diganti. Upami teu kitu, lebu sisi bakal gampang ngalebetkeun sistem hidrolik, ngarusak sistem hidrolik, sareng ngarusak pompa hidrolik.

3, jaga pipa tetep bersih
Nalika masang pipa breaker, éta kedah leres-leres dibersihkeun sareng saluran inlet sareng minyak balik kedah disambungkeun siklik; nalika ngaganti ember, pipa breaker kedah dipeungpeuk pikeun ngajaga pipa tetep bersih.

Sundries sapertos keusik tiasa sacara gampang ngarusak pompa hidrolik saatos lebet kana sistem hidrolik.

4. Paké breaker kualitas luhur (sareng akumulator)
Pemutus inferior rawan masalah kusabab desain, manufaktur, pamariksaan sareng tautan anu sanés, sareng tingkat kagagalanna tinggi nalika dianggo, anu langkung sering ngakibatkeun karusakan dina penggalian.

5, kagancangan mesin anu cocog (throttle sedeng)
Kusabab palu pegatna ngagaduhan sarat anu lemah pikeun tekanan sareng aliran anu tiasa dianggo (sapertos excavator 20 ton, tekanan kerja 160-180KG, aliran 140-180L / MIN), éta tiasa dianggo dina throttle sedeng; lamun éta jalan dina throttle tinggi, éta moal ningkatkeun niup éta bakal ngabalukarkeun minyak hidrolik panas nepi normal, sarta bakal ngabalukarkeun karuksakan hébat kana sistem hidrolik.


Pos waktos: Mei-11-2020