Warta Perusahaan

  • Waktos Post: 05-11-2020

    1. Volume minyak hidrolik sareng polusi Kusabab polusi minyak hidrolik mangrupikeun panyabab utama kagagalan pompa hidrolik, perlu mastikeun status polusi minyak hidrolik dina waktosna. (Ngarobih minyak hidrolik dina 600 jam sareng elemen filter dina 100 jam). Kurangna minyak hidrolik bakal ...Maca deui »

  • Waktos Post: 03-12-2019

    Pemutus hidrolik parantos janten alat damel anu penting pikeun penggalian hidrolik. Sababaraha urang ogé masang pemutus hidrolik dina tukang beban backhoe (ogé katelah sibuk di dua tungtung) atanapi loader roda pikeun operasi ngaremuk. Nalika ngagunakeun breaker hidrolik dina excavator, anjeun bakal mendakan hidrolik ...Maca deui »

  • Waktos Post: 07-25-2018

    Dina panggunaan palu hidrolik aya seueur faktor anu bakal mangaruhan épéktipitas pagawéanana, bahkan nyababkeun sababaraha karusakan, dina hal ieu urang kedah nyingkahan operasi, supados langkung ngajaga palu hidrolik? 1. Hindarkeun operasi dina kaayaan geter kontinyu Pariksa naha tekanan tinggi ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-14-2018

    Palu crushing hidrolik seueur dianggo dina kahirupan urang sareng mangrupikeun alat penting pikeun excavator hidrolik. Nalika urang mikir palu hidrolik, urang mikirkeun pakakas anu anjeunna Maké dina padamelan penggalian na, anu biasana urang tingali nalika pangwangunan jalan. utamina dianggo dina rékayasa c ...Maca deui »

  • Waktos Post: 03-23-2017

    Salaku alat anu penting pisan pikeun tukang ngali, palu naksir tiasa langkung épéktip ngaleupaskeun batu sareng taneuh anu aya dina sela-sela batu. Sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun yén frékuénsi mogok bakal salah dianggo. Naon sababna ieu? Alesan utama pikeun kaayaan ieu nyaéta batang bor ...Maca deui »