Nyukur hidrolik

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran, sapertos pembongkaran pepelakan kimia, pabrik baja sareng bengkel struktur waja, tapi ogé pikeun pamulihan bahan beton. Mangrupikeun alat pembongkaran anu ideal. Ciri na nyaéta genah sareng efisiensi anu langkung luhur. Nalika besi tua didaur sareng diuraikeun, potongan ageung tina besi tua diteukteuk sareng rangkep, anu tiasa ningkatkeun épisiénsi kerja sareng ngahindaran masalah pagawé. Éta cocog pikeun stasiun daur ulang besi tua ageung sareng sedeng sareng operasi pembongkaran kota.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Wengkuan aplikasi

Éta cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran, sapertos pembongkaran pepelakan kimia, pabrik baja sareng bengkel struktur waja, tapi ogé pikeun pamulihan bahan beton. Mangrupikeun alat pembongkaran anu ideal. Ciri na nyaéta genah sareng efisiensi anu langkung luhur. Nalika besi tua didaur sareng diuraikeun, potongan ageung tina besi tua diteukteuk sareng rangkep, anu tiasa ningkatkeun épisiénsi kerja sareng ngahindaran masalah pagawé. Éta cocog pikeun stasiun daur ulang besi tua ageung sareng sedeng sareng operasi pembongkaran kota.

Fitur

1, Desain unik sareng metode inovatif tina gunting hidrolik mastikeun operasi sareng kakuatan motong anu kuat;

2, gunting hidrolik tiasa ningkatkeun tingkat pemanjangan ku cara ningkatkeun kakuatan, sareng ngadopsi ukuran rahang khusus sareng desain agul khusus;

3, Silinder hidrolik anu kuat pisan nguatkeun kakuatan nutup tina rahang supados motong waja anu keras;

4, manufaktur baja tingkat tinggi mastikeun kakuatan sareng tahan maké anu hadé tina alat, sareng waktos aplikasi langkung lami;

5, 360 ° rotasi pikeun mastikeun posisi anu kantétan tina kantétan;

6, gunting hidrolik cocog pikeun sadaya buruan besi tua industri sareng tiasa motong bahan beusi, sapertos mobil besi tua, baja, bak, pipa, jst.

prinsip damel

Gunting hidrolik biasana ngagaduhan cangkang alloy aluminium, sareng sabeulahna ditempa tina waja anu digulung panas. Piston sareng rod dorong piston biasana didamel tina waja campuran panas-ngagulung. Gunting hidrolik biasana dianggo pikeun motong bahan sapertos lambar logam sareng plastik. Biasana, éta dipaké pikeun motong mobil sareng kendaraan anu sanés pikeun nyalametkeun panumpang anu kajebak. Saperti panyebar hidrolik, gunting hidrolik ogé tiasa didukung ku alat anu disetir béngsin. Sistem rahang kahirupan tiasa disetir ku listrik, hawa atanapi tekanan hidrolik.

Béda sareng ékspansi hidrolik, gunting hidrolik mangrupikeun ekstensi sapertos cakar melengkung sareng ujung runcing. Sarupa sareng prinsip ékspansi hidrolik, cairan hidrolik ngalir kana silinder hidrolik sareng nerapkeun tekanan kana piston. Muka sareng nutup agul gumantung kana arah kakuatan anu diterapkeun kana piston. Nalika rod dorong piston naék, agulna muka. Nalika rod dorong piston turun, sabeulah mimiti caket kana obyék, sapertos hateup mobil, teras diteureuy.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali