Tihang Palu

Pedaran pondok:

Palu palu ngagaduhan aplikasi gancang dina pengobatan pondasi lemes tina karéta api-gancang sareng jalan raya, reklamasi laut sareng jembatan sareng rékayasa darmaga, dukungan pit pondasi jero, sareng pangobatan yayasan gedong biasa. Alat-alat ieu mangrupikeun supir tihang hidrolik domestik kalayan hak cipta intelektual bebas anu ngenalkeun téknologi canggih asing. Éta ngagaduhan kinerja anu langkung saé. Éta nganggo stasiun listrik hidrolik salaku sumber kakuatan hidrolik, sareng ngahasilkeun geter frékuénsi luhur ngalangkungan kotak ngageter, sahingga tihang tiasa gampang disetir kana taneuh, sareng bising Éta ngagaduhan kaunggulan ukuran alit, épisiensi tinggi sareng henteu ruksak tihang. Éta cocog pikeun proyék-proyék tihang pondok sareng sedeng sapertos administrasi kota, sasak, kofferdam, sareng pondasi gedong. Sora na leutik sareng sasuai sareng standar kota.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Wengkuan aplikasi

Palu palu ngagaduhan aplikasi gancang dina pengobatan pondasi lemes tina karéta api-gancang sareng jalan raya, reklamasi laut sareng jembatan sareng rékayasa darmaga, dukungan pit pondasi jero, sareng pangobatan yayasan gedong biasa. Alat-alat ieu mangrupikeun supir tihang hidrolik domestik kalayan hak cipta intelektual bebas anu ngenalkeun téknologi canggih asing. Éta ngagaduhan kinerja anu langkung saé. Éta nganggo stasiun listrik hidrolik salaku sumber kakuatan hidrolik, sareng ngahasilkeun geter frékuénsi luhur ngalangkungan kotak ngageter, sahingga tihang tiasa gampang disetir kana taneuh, sareng bising Éta ngagaduhan kaunggulan ukuran alit, épisiensi tinggi sareng henteu ruksak tihang. Éta cocog pikeun proyék-proyék tihang pondok sareng sedeng sapertos administrasi kota, sasak, kofferdam, sareng pondasi gedong. Sora na leutik sareng sasuai sareng standar kota.

Fitur Produk

Efisiensi tinggi: Laju tihang tihang ngageter sareng tarik umumna 4-7m / mnt, sareng anu panggancangna nyaéta 12m / mnt (dina taneuh non-silt). Laju pangwangunanna langkung gancang tibatan mesin tihang anu sanésna, sareng éta langkung éfisién tibatan palu pneumatik sareng palu solar. 40% -100% langkung luhur.

Jangkauan lega: Salian ti teu tiasa lebet kana batu, supir tihang hidrolik frékuénsi luhur cocog pikeun ampir sadaya pangwangunan dina kaayaan géologis anu parah, sareng tiasa gampang nembus lapisan karikil, lapisan keusik sareng situs sanés.

Sababaraha fungsi: Salaku tambahan kana pangwangunan sababaraha tumpukan bantalan beban, supir tihang hidrolik frékuénsi luhur ogé tiasa ngawangun témbok anti tembus témbok ipis, pangobatan kompaksi anu jero, pangobatan pamadatan taneuh sareng konstruksi khusus sanés.

Perlindungan lingkungan: geter lemah sareng low noise nalika damel, supir tihang hidrolik frékuénsi luhur, dilengkepan kotak kakuatan pangurangan noise, tiasa pinuh nyumponan sarat perlindungan lingkungan nalika konstruksi di daérah perkotaan.

Rupa-rupa fungsi: cocog pikeun nyetir tihang tina sagala bentuk sareng bahan, sapertos tihang pipa baja sareng tihang pipa beton; cocog pikeun lapisan taneuh naon waé; bisa dipaké pikeun nyetir tihang, narik tihang sareng nyetir tihang jero cai; tiasa dianggo pikeun operasi pigura tihang sareng operasi gantung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali