Log Grapple

Pedaran pondok:

1, Parebut kai excavator mékanis: Éta disetir ku silinder ember excavator, tanpa blok hidrolik tambahan sareng pipa;

2, 360 ° rotary hidrolik hidrolik parebut parebut: kedah nambihan dua sét blok klep hidrolik sareng saluran pipa dina excavator pikeun ngendalikeun;

3, cengkraman kai ékskavator hidrolik Non-muter: Peryogi nambihan sakumpulan blok klep hidrolik sareng saluran pipa kana excavator kanggo kontrol.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Instalasi parebut kai

1, Parebut kai excavator mékanis: Éta disetir ku silinder ember excavator, tanpa blok hidrolik tambahan sareng pipa;

2, 360 ° rotary hidrolik hidrolik parebut parebut: kedah nambihan dua sét blok klep hidrolik sareng saluran pipa dina excavator pikeun ngendalikeun;

3, cengkraman kai ékskavator hidrolik Non-muter: Peryogi nambihan sakumpulan blok klep hidrolik sareng saluran pipa kana excavator kanggo kontrol.

Kasempetan anu berlaku

Ngolah besi tua, batu, besi tua, tebu, katun, penanganan kai.

1, diversifikasi produk: Numutkeun kabutuhan pelanggan, perusahaan mendesain dua jinis rotasi sareng non-rotasi masing-masing. Konsumén tiasa milih numutkeun kabutuhan nyalira (produk tanpa rotasi hidrolik dihubungkeun ku sirkuit minyak tina silinder ember excavator, sareng teu aya tekanan hidrolik tambahan anu diperyogikeun. Pipa sareng klep hidrolik gancang dipasang sareng gampang dianggo; produk kalayan kabutuhan rotary pikeun nambihan sakumpulan blok klep hidrolik sareng saluran pipa pikeun ngendalikeun, sareng sababaraha sudut tiasa disaluyukeun numutkeun syarat konstruksi rékayasa.

2, silinder hidrolik dilengkepan parebut kai hidrolik dilengkepan ku alat panyalindungan pikeun mastikeun operasi anu merenah.

3, Éta ngadopsi pamrosésan waja khusus sareng produksi supados terang, gancang sareng gampang dioperasikeun.

4, klep kaamanan internal digunakeun pikeun nyegah silinder tina murag sacara alami.

5, Ngadopsi desain silinder minyak kapasitas ageung pikeun ningkatkeun kakuatan nangkep pakakasna.

6, Sadaya komponén konci diimpor ti Éropa sareng Amérika, ngajantenkeun langkung merenah.

7, Ngunggah sareng ngabongkar sareng ngangkut kai, batu, buluh, jarami, runtah, sareng sajabana tiasa dilaksanakeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali