Ripper

Pedaran pondok:

Ripper cocog pikeun taneuh anu leueur, taneuh anu beku, batu lemes, batuan cuaca sareng bahan anu sanés anu hésé, anu cocog pikeun operasi engké. Ayeuna mangrupikeun rencana pangwangunan anu non-blasting anu épéktip sareng merenah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil

1, Ripper didamel tina waja mangan-kakuatan anu kuat, anu ngagaduhan performa sareng daya tahan anu hadé, sareng cocog pikeun syarat perakitan penggalian tina sababaraha ton.

2, ripper cocog pikeun taneuh anu leueur, taneuh anu beku, batu lemes, batu anu lapuk sareng bahan anu kawilang sesah. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat sareng merenah pikeun penggalian ember sareng momotan saatos operasi. Ayeuna mangrupikeun program pambangunan penggalian non-blasting anu éfisién sareng merenah.

3, Ngadopsi huntu ember payun-tungtung kalayan tékstur anu saé, sareng nguatkeun bagian konci pikeun mastikeun kualitas sareng kasalametan produk.

Ripper cocog pikeun taneuh anu leueur, taneuh anu beku, batu lemes, batuan cuaca sareng bahan anu sanés anu hésé, anu cocog pikeun operasi engké. Ayeuna mangrupikeun rencana pangwangunan anu non-blasting anu épéktip sareng merenah.

1, Dipeunteun daya tarik épéktip:

Kusabab ripper umumna dipasang dina buntut buldoser, daya tarik épéktip anu répék gumantung kana kualitas panggunaan buldoser sareng gaya réaksi taneuh kana sudut pangrojong tina ripper nalika damel. Nalika sudut dukungan ripper dieusian ku taneuh, gaya réaksi na ka luhur, anu bakal ningkatkeun kualitas adhesion tina sakabeh mesin; nalika sudut dukungan ripper tiasa dianggo normal, gaya réaksi na ka handap, anu ngirangan kualitas adhesion tina sakabeh mesin.

2, Lebar tukang ripper:

Lebar ripper utamina gumantung kana lébarna balok ripper. Nalika nyandak hargana, lébar balok ripper umumna henteu kénging ngaleuwih tina total lébarna sisi luar trek dina dua sisi buldoser pikeun mastikeun yén buldoser ripper ngagaduhan pasilitas anu saé.

3, panjang ripper:

Faktor utama anu tangtoskeun panjang tukang ripper nyaéta ukuran posisi pamasangan sudut pangrojong tina ripper, sareng éta ogé ngagaduhan pangaruh anu tangtu dina kinerja sakumna mesin. Posisi pamasangan sudut pangrojong caket teuing kana awak mobil, anu tiasa nyababkeun potongan taneuh atanapi batu ageung dilucutan ku panyawat caket antara sudut pendukung sareng crawler, nyababkeun karusakan dina kendaraan; upami éta jauh teuing tina awak mobil, gampang janten dina prosés ngadukung juru. Angkat awak mobil tina taneuh ngirangan tekanan maksimal tina ripper, caket sareng daya tarik kendaraan, sareng ngirangan performa ripper kendaraan.

4, Ngangkat jangkung tina ripper:

Jangkungna angkat tina ripper utamina mangaruhan kana pasilitas kendaraan. Sacara umum, nalika sudut pangrojong tina panyabak diangkat kana jangkungna maksimum, sudut angkat kedah langkung ageung ti 20 derajat. Désainna tiasa dumasarkeun kana jangkungna angkat maksimal tina tukang ripper janten langkung ageung dibandingkeun ground clearance minimum buldoser.

Desain parameter sudut pendukung tina tukang ripper

Sudut pendukung mangrupikeun bagian penting tina beban operasi ngaleupaskeun, sareng kakuatanana sareng parameter anu aya hubunganana langkung ageung pangaruhna kana kinerja ngalemeskeun ripper. Nanging, kusabab kaberagaman objék damelna sareng kakuatan anu langkung rumit, teu aya rumus itungan desain anu asak. Dasarna ngandelkeun pangalaman pikeun ngalaksanakeun analogi, desain anu diperbesar, analisis unsur terhingga, sareng verifikasi eksperimen. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali