Kompaktor

Pedaran pondok:

Vibration compactor mangrupikeun jinis alat bantu bantu mesin konstruksi, dianggo pikeun jalan, kota, telekomunikasi, gas, suplai cai, karéta api sareng departemén sanésna pikeun nyumponan yayasan rékayasa sareng tempat lombang backfill. Éta utamina cocog pikeun bahan kompak anu handap caket sareng gesekan antara partikel, sapertos keusik walungan, kerikil sareng aspal. Kandel lapisan ramming geter ageung, sareng tingkat kompak tiasa nyumponan sarat yayasan tingkat tinggi sapertos jalan tol.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Wengkuan aplikasi

Vibration compactor mangrupikeun jinis alat bantu bantu mesin konstruksi, dianggo pikeun jalan, kota, telekomunikasi, gas, suplai cai, karéta api sareng departemén sanésna pikeun nyumponan yayasan rékayasa sareng tempat lombang backfill. Éta utamina cocog pikeun bahan kompak anu handap caket sareng gesekan antara partikel, sapertos keusik walungan, kerikil sareng aspal. Kandel lapisan ramming geter ageung, sareng tingkat kompak tiasa nyumponan sarat yayasan tingkat tinggi sapertos jalan tol.

Fitur

1, produkna didesain sareng didamel nganggo téknologi impor, janten ngagaduhan amplitudo anu ageung, langkung ti sapuluh kali dugi ka puluhan kali ganda tina kompak pelat anu ngageter. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan pangaruh tina pemadatan dampak, kandel lapisan keusikan ageung, sareng padatan tiasa nyumponan sarat yayasan tingkat tinggi sapertos jalan raya.

2, produk tiasa ngalengkepan pamadatan datar, padetna lamping, hambalan kompaksi, pemadatan pemadatan alur, pipa kompaksi samping pipa sareng kompaksi yayasan anu kompléks sareng perlakuan pemadatan lokal. Éta tiasa dianggo pikeun tumpukan nyetir langsung, sareng éta tiasa dianggo pikeun nyetir tihang sareng naksir saatos masang perlengkapan.

3, Hal ieu ilahar dianggo pikeun tamping jalan tol sareng subgrades karéta sapertos jambatan sareng tonggong tukang jalan, simpang jalan-jalan anyar sareng lami, taktak, lamping sisi, bendungan sareng lamping, ngarusak pondasi bangunan sipil, lombang konstruksi sareng backfill, ngalereskeun sareng nambihan jalan beton, lombang pipa sareng pemadatan Backfill, sisi pipa sareng pemadatan sumur, sareng sajabana Upami diperlukeun, éta tiasa dianggo pikeun narik tumpukan sareng ngaremuk.

4, produk na nganggo pelat tahan maké kuat-kakuatan, sareng motor inti sareng komponenana sanés diimpor ti Amérika Serikat, anu seueur ngajamin kualitas produk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali