Kompaktor

  • Compactor

    Kompaktor

    Vibration compactor mangrupikeun jinis alat bantu bantu mesin konstruksi, dianggo pikeun jalan, kota, telekomunikasi, gas, suplai cai, karéta api sareng departemén sanésna pikeun nyumponan yayasan rékayasa sareng tempat lombang backfill. Éta utamina cocog pikeun bahan kompak anu handap caket sareng gesekan antara partikel, sapertos keusik walungan, kerikil sareng aspal. Kandel lapisan ramming geter ageung, sareng tingkat kompak tiasa nyumponan sarat yayasan tingkat tinggi sapertos jalan tol.