Pamotong & Pulverizer

  • Hydraulic Shear

    Nyukur hidrolik

    Éta cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran, sapertos pembongkaran pepelakan kimia, pabrik baja sareng bengkel struktur waja, tapi ogé pikeun pamulihan bahan beton. Mangrupikeun alat pembongkaran anu ideal. Ciri na nyaéta genah sareng efisiensi anu langkung luhur. Nalika besi tua didaur sareng diuraikeun, potongan ageung tina besi tua diteukteuk sareng rangkep, anu tiasa ningkatkeun épisiénsi kerja sareng ngahindaran masalah pagawé. Éta cocog pikeun stasiun daur ulang besi tua ageung sareng sedeng sareng operasi pembongkaran kota.

  • Multi Crusher

    Multi Crusher

    Éta mangrupikeun alat hareup-ékskavator anu dipasang dina excavator, kalayan bantuan kakuatan anu disayogikeun ku excavator, ngalangkungan kombinasi rahang anu tiasa dialihkeun sareng rahang tetep tina tong ngaremuk pikeun ngahontal pangaruh tina crushing beton . Hal ieu seueur dianggo dina industri pembongkaran sareng limbah industri. kasempetan.

  • Pulverizer

    Pulverizer

    Tang naksir diwangun ku awak tang, silinder hidrolik, rahang anu tiasa dipindahkeun sareng rahang anu tetep. Awak tang aya tina huntu rahang, bilah, sareng huntu biasa. Éta dipasang dina excavator sareng kagolong kana kantétan excavator.

    Tongsek naksir ayeuna seueur dianggo dina industri pembongkaran [1]. Salila prosés pembongkaran, éta dipasang dina excavator pikeun dianggo, janten ngan ukur hiji operator excavator anu diperyogikeun.

  • Scrap Shear

    Geser Geser

    Gunting besi tua dipasang dina excavator sareng cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran, sapertos pembongkaran pepelakan kimia, pepelakan waja sareng bengkel struktur waja, sareng tiasa ogé dianggo pikeun daur ulang bahan beton. Éta sampurna Demolition alat. Ciri na nyaéta kaamanan, genah sareng épisiénsi anu langkung luhur. Scrap didaur sareng diuraikeun bari potongan ageung besi tua dipotong sareng rangkep, anu ningkatkeun pisan efisiensi damel sareng ngahindaran masalah kaamanan manual. Éta cocog pikeun stasiun daur ulang besi tua ageung sareng sedeng sareng operasi pembongkaran kota.