H Tipe Breaker

  • TOR Series Breaker H-type

    TOR Series Breaker H-tipe

    Sistem perlindungan némbakan kosong pikeun nangtayungan bagian nalika breaker dipecat kosong

    Alat Otomatis-Gajih & panutup panyalindungan

    Alat klep puter & panutup panyalindungan

    Kontrol noise ku aplikasi pigura langkung tiiseun

    Pencegahan breakaway tina pin stop ku struktur pin alat anu henteu katingali

    Téknologi hébat digabungkeun sareng desain anu saé