Hidrolik Grapple

  • Log Grapple

    Log Grapple

    1, Parebut kai excavator mékanis: Éta disetir ku silinder ember excavator, tanpa blok hidrolik tambahan sareng pipa;

    2, 360 ° rotary hidrolik hidrolik parebut parebut: kedah nambihan dua sét blok klep hidrolik sareng saluran pipa dina excavator pikeun ngendalikeun;

    3, cengkraman kai ékskavator hidrolik Non-muter: Peryogi nambihan sakumpulan blok klep hidrolik sareng saluran pipa kana excavator kanggo kontrol.

  • Steel Grab

    Baja Grab

    Mesin cengkat baja mangrupikeun jinis mesin rékayasa khusus anu seueur dianggo dina pabrik waja, smelter, palabuhan, dok sareng industri transfer besi tua. Éta tiasa ngagentoskeun tanaga tanaga dina sababaraha lingkungan anu kasar pikeun kalibet dina jumlah besi tua sareng henteu ageung, beusi babi, bijih, sampah, jst. Ngunggah sareng ngabongkar bahan massal tiasa dianggo ku sababaraha jinis mesin sareng alat sapertos penggalian, menara bango, kapal kapal muatan kapal, sareng bango pikeun ngarebut sareng ngamuat sagala rupa bahan sapertos besi tua, limbah industri, kerikil, limbah konstruksi, sareng limbah rumah tangga. Éta nyayogikeun kabutuhan konsumén anu béda sareng kaayaan damel anu béda pikeun ngamuat sareng ngabongkar baja besi tua, bijih, batubara, sareng sajabana, sareng seueur dianggo di sababaraha lapangan besi tua perusahaan besi, pelebur, palabuhan, terminal, sareng kapal pengangkut besi tua industri.

  • Orange Peel Grapple

    Jeruk mesék Grapple

    1, jeruk mesék grapple didamel tina waja khusus, anu hérang dina tékstur sareng tahan lawon;

    2, Tingkat kakuatan kakuatan anu sami, lebar muka, beurat sareng kinerja;

    3, Selang tekanan tinggi tina silinder minyak diwangun pikeun ngajaga selang;

    4, Silinder minyak dilengkepan bantal bantalan kalayan fungsi nyerep shock.