KB Series Breaker S-type

Pedaran pondok:

Tingkat noise handap, cocog pikeun tempat anu sepi sareng padamelan kota.

Kurung lengkep-nutup ngajaga awak-utama.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jenis dibungkem

Tingkat noise handap, cocog pikeun tempat anu sepi sareng padamelan kota.

Kurung lengkep-nutup ngajaga awak-utama.

Suku cadang

Bahan produk kami nyaéta 20crmo, kami nganggo téknologi Korea, sareng perlakuan panas kami nyaéta 56-58 suhu. Pecah urang kuat pisan sareng épisiénsi tinggi. Kami gaduh 20 taun pangalaman dina bidang breaker hidrolik. 

Fitur Utama

1. Anggo bahan kakuatan pangluhurna pikeun kéngingkeun résistansi langkung saé.

2. Pangropéa gampang, umur panjang.

3. Kami parantos akumulasi penjualan 20.000 unit, pangalaman pangropéa anu euyeub.

Kauntungannana

1. Bahan baku anu kapilih - baja tahan beurat beurat tugas beurat

2. Sistem hidrolik-gas, n