KB Series Breaker V-type

Pedaran pondok:

Mudah-ngendalikeun sareng gampang-posisina ngajantenkeun langkung merenah pikeun pagawéan excavator.

Tanpa sisi-beurat, ngirangan laju pegatna pahat.

Panjang total panjang sareng beurat total langkung beurat, cocog pikeun ngawangun musnah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jenis top

Mudah-ngendalikeun sareng gampang-posisina ngajantenkeun langkung merenah pikeun pagawéan excavator.

Tanpa sisi-beurat, ngirangan laju pegatna pahat.

Panjang total panjang sareng beurat total langkung beurat, cocog pikeun ngawangun musnah.

Suku cadang

Bahan produk kami nyaéta 20crmo, kami nganggo téknologi Korea, sareng perlakuan panas kami nyaéta 56-58 suhu. Pecah urang kuat pisan sareng épisiénsi tinggi. Kami gaduh 20 taun pangalaman dina bidang breaker hidrolik. 

Fitur Utama

1. Anggo bahan kakuatan pangluhurna pikeun kéngingkeun résistansi langkung saé.

2. Pangropéa gampang, umur panjang.

3. Kami parantos akumulasi penjualan 20.000 unit, pangalaman pangropéa anu euyeub.

Kauntungannana

1. Bahan baku anu kapilih - baja tahan beurat beurat tugas beurat

2. Sistem hidrolik-gas, ningkatkeun stabilitas

3. Bagéan maké anu berkualitas sareng awét

4. fasilitas manufaktur maju, diwanohkeun ti Koréa Kidul

5. Frékuénsi énergi sareng dampak tinggi (performa tinggi)

6. Kinerja tinggi unit hidrolik dioptimalkeun

7. Pangropéa anu handap, kirang ngarobih, lami ngagunakeun kahirupan

Aplikasi

1. Pertambangan: Pagunungan, pertambangan, ngaremuk, ngarecahna sekundér

2. Metalurgi, beberesih terak, pembongkaran tungku sendok, alat dasar pembongkaran awak teu sugema

3. Jalan tol, sasak torowongan, gunung turun.

4. Jalan tol: perbaikan jalan raya, trotoar semén rusak, penggalian yayasan.

5. Kebon kota, ngaremuk beton, konstruksi rékayasa gas, transformasi kota lawas.

6. Wangunan: pembongkaran gedong lami, beton bertulang rusak.

7. Hull kapal dina kerang, derusting

8. Lain: és ngarecah, meupeuskeun permafrost sareng keusik ngageter.

Detil


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali