KB Series Breaker

  • KB Series Breaker H-Type

    KB Series Breaker H-Type

    Sistem perlindungan némbakan kosong pikeun nangtayungan bagian nalika breaker dipecat kosong

    Alat Otomatis-Gajih & panutup panyalindungan

    Alat klep puter & panutup panyalindungan

    Kontrol noise ku aplikasi pigura langkung tiiseun

    Pencegahan breakaway tina pin stop ku struktur pin alat anu henteu katingali

    Téknologi hébat digabungkeun sareng desain anu saé

  • KB Series Breaker V-type

    KB Series Breaker V-type

    Mudah-ngendalikeun sareng gampang-posisina ngajantenkeun langkung merenah pikeun pagawéan excavator.

    Tanpa sisi-beurat, ngirangan laju pegatna pahat.

    Panjang total panjang sareng beurat total langkung beurat, cocog pikeun ngawangun musnah.

  • KB Series Breaker S-type

    KB Series Breaker S-type

    Tingkat noise handap, cocog pikeun tempat anu sepi sareng padamelan kota.

    Kurung lengkep-nutup ngajaga awak-utama.