Multi Crusher

Pedaran pondok:

Éta mangrupikeun alat hareup-ékskavator anu dipasang dina excavator, kalayan bantuan kakuatan anu disayogikeun ku excavator, ngalangkungan kombinasi rahang anu tiasa dialihkeun sareng rahang tetep tina tong ngaremuk pikeun ngahontal pangaruh tina crushing beton . Hal ieu seueur dianggo dina industri pembongkaran sareng limbah industri. kasempetan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kisaran aplikasi

Éta mangrupikeun alat hareup-ékskavator anu dipasang dina excavator, kalayan bantuan kakuatan anu disayogikeun ku excavator, ngalangkungan kombinasi rahang anu tiasa dialihkeun sareng rahang tetep tina tong ngaremuk pikeun ngahontal pangaruh tina crushing beton . Hal ieu seueur dianggo dina industri pembongkaran sareng limbah industri. kasempetan.

Fitur

1, Rupa-rupa tang dipaké pikeun gampang diganti sareng dirakit.

2, dilengkepan épisiénsi palaksanaan dobel-silinder anu kuat, éta langkung mantap sareng éfisién.

3, Kinerja épisién dumasar kana motong kuat struktur baja sareng bagian.

4, beurat enteng sareng kaamanan anu langkung luhur.

Penerapan penghancuran tongs penting dina hal kaamanan, perlindungan lingkungan, sareng hemat biaya.

Kaamanan: tanaga konstruksi henteu némpél kana pangwangunan, adaptasi sareng sarat pangwangunan anu aman di daérah anu rumit;

Perlindungan lingkungan: drive hidrolik sapinuhna sadar operasi sora lemah sareng henteu mangaruhan lingkungan sakitar nalika konstruksi;

Biaya murah: operasi saderhana sareng merenah, kirang karyawan, ngirangan biaya tanaga kerja, perawatan mesin sareng biaya konstruksi sanésna;

Genah: transportasi anu merenah; pamasangan anu merenah, kantun ngaitkeun pipa anu aya hubunganana;

Umur panjang: kualitas dipercaya jeung umur panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali