Pulverizer

Pedaran pondok:

Tang naksir diwangun ku awak tang, silinder hidrolik, rahang anu tiasa dipindahkeun sareng rahang anu tetep. Awak tang aya tina huntu rahang, bilah, sareng huntu biasa. Éta dipasang dina excavator sareng kagolong kana kantétan excavator.

Tongsek naksir ayeuna seueur dianggo dina industri pembongkaran [1]. Salila prosés pembongkaran, éta dipasang dina excavator pikeun dianggo, janten ngan ukur hiji operator excavator anu diperyogikeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Wengkuan aplikasi

Tang naksir diwangun ku awak tang, silinder hidrolik, rahang anu tiasa dipindahkeun sareng rahang anu tetep. Awak tang aya tina huntu rahang, bilah, sareng huntu biasa. Éta dipasang dina excavator sareng kagolong kana kantétan excavator.

Tongsek naksir ayeuna seueur dianggo dina industri pembongkaran [1]. Salila prosés pembongkaran, éta dipasang dina excavator pikeun dianggo, janten ngan ukur hiji operator excavator anu diperyogikeun.

Fitur

1, Pelat waja tahan tahan dicocogkeun sareng éléktroda tahan kaén, anu saéstuna ningkatkeun kahirupan jasa.

2, Papan kakuatan tinggi sareng struktur anu saé pisan ngirangan beuratna sorangan.

3, Desain silinder minyak anu éndah ngajantenkeun gaya naksir langkung ageung sareng gancangna naksir langkung gancang

Biaya murah: operasi saderhana sareng merenah, kirang karyawan, ngirangan biaya tanaga kerja, perawatan mesin sareng biaya konstruksi sanésna;

Genah: transportasi anu merenah; pamasangan anu merenah, kantun ngaitkeun pipa anu aya hubunganana;

Umur panjang: kualitas dipercaya jeung umur panjang.

Tongsét naksir rotary mangrupikeun parangkat ngarusak anu sampurna, éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi sareng presisi tinggi.

1, desain ngagunakeun waja paduan kualitas luhur, anu ngajantenkeun kakuatan, kateguhan sareng tahan tahan pakakas tina alat anu sampurna, tiasa direcah sacara akurat, sareng ngirangan noise sareng geter.

2, dilengkepan dua silinder minyak anu kuat, anu ngagunakeun tekanan anu béda pikeun nanganan kaayaan damel anu bénten. Tiasa ngendalikeun sadaya tahapan operasi pembongkaran beton.

3, Éta tiasa ngawujudkeun rotasi mékanis 360 °, sareng rotasi hidrolik mastikeun akurasi sareng posisi kerja anu épéktip.

4, Rotary crushing tongs tiasa sampurna cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran sareng daur ulang bahan beton. Produk ieu ngalengkepan séri peralatan penghancuran perusahaan.

5, Sadaya modél dilengkepan wilah motong waja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali