Gancang Coupler

Pedaran pondok:

Saklar dipasang dina taksi, sareng pin kaamanan tiasa dipasang ku ngan saukur mencét tombol saklar dina taksi. Ku alatan éta, masalah kaluar tina taksi disimpen. Teknologi anyar pikeun muka sareng nutup pin kaamanan kahontal ku ngagunakeun sistem drive listrik tina excavator, tibatan sistem hidrolik. Maka, tekanan minyak mahal diganti ku listrik, anu ngahémat biaya dina produksi. Dina taksi, sora tanduk otomatis tiasa dianggo pikeun nangtoskeun naha éta parantos nyambung. Dina kasus kawat rusak, kasalametan konvérsi manual tiasa dipastikeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1, Desain integrasi fungsional: ngagunakeun baja mangan-kakuatan tinggi sareng desain mékanis integrasi struktural, awét sareng cocog pikeun sarat majelis penggalian tina sababaraha ton.

2, Sistem kaamanan lengkep otomatis: Saklar listrik dipasang dina taksi pikeun ngagentos tekanan minyak biaya tinggi ku listrik, anu merenah pikeun supir pikeun beroperasi.

3, klep cek kontrol hidrolik sareng alat kaamanan penguncian mékanik dipasang dina unggal silinder minyak pikeun mastikeun yén konektor gancang tiasa dianggo normal nalika sirkuit minyak sareng sirkuitna pareum.

4, Unggal konektor gancang dilengkepan sistem panyalindungan pin kaamanan pikeun mastikeun yén konektor gancang tiasa dianggo normal upami gagal tina silinder konektor gancang sareng maénkeun peran "asuransi dobel".

5, Keragaman sareng kagunaan

Keragaman desain konektor mastikeun yén konektor anu sami tiasa dianggo dina sababaraha mérek excavator tina tonase anu sami. Dina waktos anu sami, kagunaan konektor ogé mastikeun rupa-rupa konéksi kalebet cengkraman, tukang rop, sareng sajabina, khususna Sanggup nyambungkeun alat-alat ieu, sapertos breakers, crushers batu, gunting hidrolik, jst.

Sistem kaamanan lengkep

Saklar dipasang dina taksi, sareng pin kaamanan tiasa dipasang ku ngan saukur mencét tombol saklar dina taksi. Ku alatan éta, masalah kaluar tina taksi disimpen. Teknologi anyar pikeun muka sareng nutup pin kaamanan kahontal ku ngagunakeun sistem drive listrik tina excavator, tibatan sistem hidrolik. Maka, tekanan minyak mahal diganti ku listrik, anu ngahémat biaya dina produksi. Dina taksi, sora tanduk otomatis tiasa dianggo pikeun nangtoskeun naha éta parantos nyambung. Dina kasus kawat rusak, kasalametan konvérsi manual tiasa dipastikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali