Gancang Coupler

  • Quick Coupler

    Gancang Coupler

    Saklar dipasang dina taksi, sareng pin kaamanan tiasa dipasang ku ngan saukur mencét tombol saklar dina taksi. Ku alatan éta, masalah kaluar tina taksi disimpen. Teknologi anyar pikeun muka sareng nutup pin kaamanan kahontal ku ngagunakeun sistem drive listrik tina excavator, tibatan sistem hidrolik. Maka, tekanan minyak mahal diganti ku listrik, anu ngahémat biaya dina produksi. Dina taksi, sora tanduk otomatis tiasa dianggo pikeun nangtoskeun naha éta parantos nyambung. Dina kasus kawat rusak, kasalametan konvérsi manual tiasa dipastikeun.