Ripper

  • Ripper

    Ripper

    Ripper cocog pikeun taneuh anu leueur, taneuh anu beku, batu lemes, batuan cuaca sareng bahan anu sanés anu hésé, anu cocog pikeun operasi engké. Ayeuna mangrupikeun rencana pangwangunan anu non-blasting anu épéktip sareng merenah.