Geser Geser

Pedaran pondok:

Gunting besi tua dipasang dina excavator sareng cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran, sapertos pembongkaran pepelakan kimia, pepelakan waja sareng bengkel struktur waja, sareng tiasa ogé dianggo pikeun daur ulang bahan beton. Éta sampurna Demolition alat. Ciri na nyaéta kaamanan, genah sareng épisiénsi anu langkung luhur. Scrap didaur sareng diuraikeun bari potongan ageung besi tua dipotong sareng rangkep, anu ningkatkeun pisan efisiensi damel sareng ngahindaran masalah kaamanan manual. Éta cocog pikeun stasiun daur ulang besi tua ageung sareng sedeng sareng operasi pembongkaran kota.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Wengkuan aplikasi

Gunting besi tua dipasang dina excavator sareng cocog pikeun sagala rupa lingkungan damel. Éta tiasa dianggo pikeun operasi pembongkaran, sapertos pembongkaran pepelakan kimia, pepelakan waja sareng bengkel struktur waja, sareng tiasa ogé dianggo pikeun daur ulang bahan beton. Éta sampurna Demolition alat. Ciri na nyaéta kaamanan, genah sareng épisiénsi anu langkung luhur. Scrap didaur sareng diuraikeun bari potongan ageung besi tua dipotong sareng rangkep, anu ningkatkeun pisan efisiensi damel sareng ngahindaran masalah kaamanan manual. Éta cocog pikeun stasiun daur ulang besi tua ageung sareng sedeng sareng operasi pembongkaran kota.

Kauntungannana

1. Desain unik sareng cara inovatif mastikeun operasi épisién sareng kakuatan motong anu kuat,

2. Elongation tiasa ningkat ku cara ningkatkeun kakuatan, sareng ngadopsi ukuran rahang khusus sareng desain agul khusus,

3. Silinder hidrolik anu kuat pisan nguatkeun kakuatan nutup tina rahang supados motong bahan waja anu paling heuras.

4. Manufaktur baja tingkat tinggi mastikeun kakuatan maksimal sareng tahan aus anu paling alus tina alatna, sareng waktos panggunaan langkung lami.

5, 360 ° rotasi mastikeun posisi anu pas tina kantétan,

6. Éta cocog pikeun sadaya buruan besi tua industri sareng tiasa motong bahan beusi, sapertos mobil besi tua, baja, kaléng, pipa, jsb.

Fitur

1, gaya motong pisan tinggi na kinerja optimal pikeun babandingan beurat,

2, Silinder anu kuat sareng klep laju - ditangtayungan sacara lengkep dina awak gunting .

3, kakuatan motong langkung kusabab ngimbangan APEX tina agul geser,

4, Awak didamel tina tahan ageman, baja grained halus,

5, bantalan tugas beurat dina pangsi titik salami umur panjang,

6, Sistem Panungtun Geser Arm Geser anu unik, mantep

7, Desain sungut mantap ku bukaan ageung pikeun besi tua sareng beton,

8, ujung piercing ditukeurkeun sareng dilas deui,

9, Sadaya agul tiasa 4 atanapi 8 kali diindéks,

10, Sistem Ngonci Blade Unik (BLS) dina rahang luhur sareng handap,

11, tugas beurat 360 ° rotasi kalayan cincin slaying ageung. (geser ogé sayogi tanpa rotasi),

12, Nyaring dina sirkuit rotasi.

Pilihan: Desain airbrush anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali