V Tipe Breaker

  • TOR Series Breaker V-type

    TOR Series Breaker V-tipe

    Mudah-ngendalikeun sareng gampang-posisina ngajantenkeun langkung merenah pikeun pagawéan excavator.

    Tanpa sisi-beurat, ngirangan laju pegatna pahat.

    Panjang total panjang sareng beurat total langkung beurat, cocog pikeun ngawangun musnah.